Voor meer informatie bel: 085 0410 177 of stuur ons een email: [email protected]

U bent nu hier: Home / Onlinewinkel-Webwinkels / Het kerstpakket mannen………meer voor mannen!!

Het kerstpakket mannen………meer voor mannen!!

Sharing is caring

Door te kiezen voor het zogenaamde ‘kerstpakket mannen’ ga je mee in de trend van anno nu. Immers, je merkt dat er steeds meer nadruk komt te liggen op zaken die specifiek bij mannen zouden horen. Denk hierbij aan voetbal, BBQ, de mancave, actiefilms et cetera. In de media is er zelfs een commerciële televisiezender die zich met de slogan ‘meer voor mannen’ heel duidelijk uitspreekt over de doelgroep die het wil bereiken. En als uw bedrijf nu voor het overgrote deel uit mannelijk personeel bestaat, dan is er maar weinig ludieker dan kiezen voor een kerstpakket mannen als eindejaarsgeschenk. Overigens weten ook vrouwen het kerstpakket mannen vaak zeer te waarderen, want laten we vooral niet uit het oog verliezen dat wij mannen natuurlijk niets zijn zonder vrouwen…..en andersom.

Kerstpakketten BBQ

De BBQ is een goed voorbeeld van een feestje voor mannen. Gezellig met vrienden/familie genieten van een royale BBQ is iets dat veel mannen graag doen. De mannen staan tijdens het bbq-en vrijwel altijd rondom de BBQ en waken over de vlammen, het houtskool en natuurlijk over wat er op het bbq rooster ligt te garen. Kerstpakketten BBQ zijn dan ook uitermate geschikt om te geven als een kerstpakket mannen. En laten we eerlijk zijn, met dit specifieke kerstpakket mannen, doen we vrouwen uiteraard ook een plezier. Het is immers echt niet zo dat enkel en alleen mannen van bbq-en houden. Ook vrouwen doen dit graag, maar laten het aansteken van de BBQ en het grillen van vlees, vis en groenten wel het liefst over aan hun man. Kerstpakketten BBQ zijn er in vele verschillende variëteiten en prijsklassen. Je kunt kiezen voor een kant en klaar pakket, maar het is ook mogelijk om te kiezen voor een kerstpakket op maat. Hierbij geef je als werkgever zelf invulling aan, in dit geval, het thema BBQ. De mogelijkheden zijn eindeloos en laat je hierbij vooral leiden door creativiteit en originaliteit.

Stel zelf een kerstpakket mannen samen

Wat voor het hierboven genoemde kerstpakket geldt, dat geldt natuurlijk niet alleen voor dit pakket. Uiteraard is het mogelijk om te kiezen voor een kerstpakket mannen dat al voor je is samengesteld. Wil je echt een persoonlijke touch geven aan een kerstpakket mannen, dan heb je de mogelijkheid om te kiezen voor een kerstpakket op maat. Wanneer je voor een kerstpakket op maat kiest bepaal je zelf de inhoud van het pakket. Je kunt het gehele pakket zelf samenstellen, maar je kunt je ook beperken tot het aangeven van welke producten en/of artikelen jij graag in het pakket wil zien. Wij zorgen er dan voor dat het kerstpakket mannen wordt aangevuld met artikelen en producten die passen bij het geen jij hebt uitgekozen.

Voeg een persoonlijke boodschap toe

Een eindejaarsgeschenk als een kerstpakket wordt uiteraard een stuk persoonlijker als je kiest voor het toevoegen van een persoonlijke boodschap. Je kunt dit doen in de traditionele vorm van een kaart, maar je kunt er ook voor kiezen om bijvoorbeeld een bepaalde spreuk of persoonlijke boodschap op een artikel te laten drukken. Uiteraard is het in veel gevallen ook mogelijk een bedrijfsslogan of bedrijfslogo onderdeel te maken van het kerstpakket mannen. Want laten we niet uit het oog verliezen dat ook mannen een blijk van waardering en persoonlijke aandacht wel degelijk op prijs stellen. Een kerstpakket mannen is overigens ook heel geschikt als eindejaarsgeschenk richting klanten en opdrachtgevers. Ook op deze manier onderscheid je je als bedrijf. Daarnaast weten opdrachtgevers en klanten een geste als deze altijd wel te waarderen en het moge duidelijk zijn dat je hier in de toekomst de vruchten van plukt. Door het geven van een eindejaarsgeschenk werk je feitelijk aan de gunfactor voor de toekomst. Wat een kerstpakket mannen al niet kan doen…..