Voor meer informatie bel: 085 0410 177 of stuur ons een email: [email protected]

U bent nu hier: Home / Industrie / Kerstpakket koffie, altijd een geslaagd kerstpakket!

Kerstpakket koffie, altijd een geslaagd kerstpakket!

Sharing is caring

https://www.kerstpakket.com/kerstpakket-overig/kerstpakket-met-koffie-thee/ Kerstpakket koffie: 15 Kerstpakket koffie thee: 2 Kerstpakket zonder eten: 2 Kerstpakket voor vrouwen: 1 Kerstpakket mannen: 1 Relatiegeschenken Kerst: 2 Originele kerstpakketten: 1 Luxe Kerstpakketten: 1 Samenstellen: 1 Kerstpakket ideeën: 2 Kerstpakket overheid: 2 Kerstpakket zonder alcohol: 2

Kerstpakket koffie, altijd een geslaagd kerstpakket!

Het kerstpakket koffie staat jaar in jaar uit hoog genoteerd in de lijst van meest populaire relatiegeschenken kerst. Als je weet dat uit onderzoek van een grote koffieleverancier blijkt dat we gemiddeld 260 liter koffie per persoon per jaar drinken, dan is dit natuurlijk niet vreemd te noemen. Koffie drinken heeft zich de laatste jaren ontwikkeld tot meer dan even een bakkie doen. Er is veel aandacht voor verschillende soorten koffie, servies en ja, ook thee. Thee wordt namelijk vaak in één adem genoemd met koffie. Een kerstpakket koffie bestaat dan ook vaak niet alleen uit koffie en aan koffie gerelateerde items, maar ook uit thee. Het zal je dan ook vast niet verbazen dat het kerstpakket koffie thee minstens zo populair is.

Kerstpakket zonder eten

De feestdagen in december worden anno nu vooral geassocieerd met eten. Alles draait om gezellig samenzijn, waarbij de inwendige mens niet mag worden vergeten. Toch merk je langzaam maar zeker dat een kerstpakket zonder eten steeds meer gewaardeerd wordt. Een kerstpakket koffie past goed in deze trend. Overigens wordt onder eten vooral producten voor (of bij) de maaltijd bedoeld. Een pak koekjes of een doosje chocolaatjes uit een kerstpakket koffie thee valt hier dus niet onder.

Kerstpakket zonder alcohol

Veel kerstpakketten, en zeker de luxe kerstpakketten, bevatten vaak wel een fles wijn of sterke drank. Het gebruik van alcohol is tegenwoordig een veelbesproken maatschappelijk thema. Een thema dat nog wel eens tot discussie wil leiden. Voor steeds meer bedrijven en organisaties is dit reden om te kiezen voor kerstpakketten zonder alcohol. Het kerstpakket koffie is dan een uitstekende keuze. Vrijwel iedereen drinkt immers wel koffie of thee en dus kun je met een kerstpakket koffie altijd voor de dag komen.

Het kerstpakket koffie, het ideale kerstpakket overheid

Aansluitend op bovenstaande is het kerstpakket koffie een goede keuze voor overheidsinstanties en aan overheid verbonden bedrijven en organisaties. Voor deze bedrijven, instanties en organisaties is het uitzoeken van eindejaarsgeschenken elk jaar weer een uitdaging. Er mag namelijk niemand voor het hoofd gestoten worden en er dient met veel factoren rekening te worden gehouden. Met meer dan twintig jaar ervaring in de kerstpakkettenbranche kunnen wij je helpen met originele kerstpakket ideeën die aan jouw voorwaarden en eisen voldoen. Het samenstellen van een kerstpakket overheid kun je helemaal aan ons overlaten. Heb je zelf specifieke kerstpakket ideeën? Laat het ons dan weten, want wij zijn er immers voor jou!   Kerstpakket met koffie thee-2